Bedrijfsverzekeringen

Wij helpen u graag de verzekeringen voor uw bedrijf optimaal te regelen. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gebouwen

file000361384929

Uw bedrijfspand is belangrijk voor uw bedrijf. Daar bevinden zich de machines, de apparatuur, de computers en de administratie. Eventuele schade kan dan ook flink in de papieren lopen. Met een gebouwenverzekering verzekert u de materiële schade aan uw bedrijfspand(en), bijvoorbeeld door brand, ontploffing, water en vandalisme.
Neem contact met ons op.

Inventaris/goederen

file0001722302881

Schade aan uw gebouw is al vervelend genoeg, maar daar­naast kan er ook schade ontstaan aan de inventaris en goederen die in het gebouw aanwezig zijn. Bijvoorbeeld door brand, blikseminslag, ontploffing, storm, water, inbraak of vandalisme. Met een inventaris/­goederenverzekering kunt u dit risico afdichten.
Neem contact met ons op.

Vervoer en Transport

file0001018471119

Of u nu eigen goederen vervoert of goederen voor anderen, op het gebied van Transportverzekering­en zijn diverse mogelijkheden om de financiële risico’s bij verlies of beschadiging van deze goederen af te dekken. Ook wat betreft uw wagenpark kunnen wij u verschillende verzekeringsoplossingen bieden.
Neem contact met ons op.

Bedrijfsschade

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na een grote schade, bij­voorbeeld door brand, kan uw bedrijfs­voering geheel of gedeel­te­lijk stil komen te liggen. Uw vaste lasten lopen echter gewoon door. Een bedrijfsschade­verze­kering biedt dekking voor deze vaste lasten en de winst die u onder normale omstandigheden zou hebben gemaakt.
Neem contact met ons op.

Rechtsbijstand

file451297827287

Als ondernemer heeft u met veel verschillende partijen te maken (klanten, leveranciers, personeel etc). Daarmee loopt u echter ook het risico op een juridisch geschil. Juridische bijstand kan flink in de papieren lopen. Met een rechts­bijstandverzekering kunt u dit risico afdekken.
Neem contact met ons op.

Aansprakelijkheid

Yikes!

Stel dat één van uw medewerkers iets overkomt tijdens het uitvoeren van zijn werk, of dat een klant ondervindt van uw producten of diensten. In die gevallen kunt ú aansprakelijk gesteld worden. Met een bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheids­verzekering verzekert u zich in tegen de financiële gevolgen van dergelijke schadeclaims.
Neem contact met ons op.