Verzekeringen

Verzekeringen voor het bedrijf

file0001227303569Graag helpen wij u bij het in kaart brengen van de risico’s die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Omdat elke branche dan wel elk bedrijf zijn eigen specifieke risico’s kent leveren wij altijd maatwerk. Wij nodigen u dus uit om contact met ons op te nemen.
Om u reeds een gevoel te geven bij de risico’s waar u mee te maken kunt krijgen klikt u hieronder op ‘verzekeringen’.

Verzekeringen voor de DGA

file000368977040Als zelfstandige valt u niet onder de zogeheten werknemersregelingen en dient u zelf voorzieningen te treffen voor pensioen, ziekte en/of arbeids­ongeschiktheid. Bent u daarnaast ook werkgever dan krijgt u te maken met de verschillende werkgever­sverplichtingen, zoals bijvoorbeeld de loondoorbetaling bij ziekte van de werknemer.

Voor de verschillende verplichtingen zijn er verschillende verzekerings­oplossingen. Wij brengen voor u de risico’s en de mogelijkheden in kaart, waarbij maatwerk het uitgangspunt is.
Neem daarom contact met ons op voor meer informatie

Particuliere verzekeringen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUiteraard kunt u bij ons terecht voor een goed financieel advies of een losse polis, maar u profiteert pas echt van onze expertise als u kiest voor onze totaaloplossing. Wij vertellen u er graag meer over.
Neem contact met ons op voor meer informatie