Nieuw: Quickscan financiële risico’s Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid

file291262296303

De wetgeving rondom Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid is volop in beweging. De tendens is dat de (financiële) verantwoordelijkheid van zieke (ex-) werknemers in toenemende mate bij de werkgevers komt te liggen.

Ervaring leert echter, dat vraagstukken vaak ad hoc per wetswijziging of casus worden opgelost, ten koste van het overzicht in de totale financiële consequenties. Maar, wat voor één onderdeel in het verzuimtraject een goede oplossing lijkt, kan grote financiële consequenties hebben in het totale traject!

Inzicht in de financiële risico’s van de totale verzuimketen is dan ook essentieel. Niet alleen kunt u op basis daarvan onderbouwde beleidsmatige keuzes maken, maar tevens kan dit een behoorlijke kostenbesparing opleveren.

Met die gedachte hebben wij de Quickscan financiële risico’s Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid ontwikkeld, die wij u nu voor een speciale prijs mogen aanbieden. Klik hier voor meer informatie.

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het begeleiden van werkgevers bij vraagstukken op het gebied van de complexe, sociale wetgeving en de financiële/juridische risico’s die daarmee gepaard gaan. Ons team van ervaren specialisten staat ook voor uw bedrijf klaar.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.